Berlotti frames:

De UCI, de nieuwste technische ontwikkelingen, verbetering van materialen en lasmethoden, en natuurlijk de smaak van de klanten hebben onmiskenbaar grote invloed op het uiterlijk en het functioneren van de racefiets. Bij Berlotti hebben we al deze componenten verwerkt in ons nieuwe model. Maar we hebben nog meer gedaan. We hebben zoals altijd ook nu weer rekening gehouden met de portemonnee van onze klanten. En dat dit door U gewaardeerd wordt is een algemeen gegeven.

Een Berlotti is opgebouwd uit hoogwaardig 7005 aluminium en kan afgemonteerd worden met 2 verschillende aluminium 6061 voorvorken of een carbon voorvork. De keuze van de carbon voorvork laten we aan U over omdat we weten dat zo'n vork vooral vertrouwd moet worden door de rijder. Standaard adviseren we een Berlotti carbon voorvork (kynesis carbon) of een Time voorvork. Ook heeft U uiteraard de keuze tussen een gewone vork of een Head-Set. Omdat we weten wat een halve millimeter hoogteverschil van de stuurpen kan doen voor een renner, leveren wij de frames standaard met een gewone vork voor een gewone stuurpen. Dit om U de mogelijkheid te geven om nog wat te wijzigen in stuurhoogte.

 Technisch :

Dit volledig lugloos (uiteraard !!!) gebouwd frame waarbij de lasrupsen zijn weggewerkt en meegepolijst, heeft oversized en geconificeerde buizen met een extra oversized onderbuis. Een Berlotti kan worden geleverd met vork naar keuze (lees hierboven). Vanwege breukgevoeligheid heeft elk aluminium frame een verwisselbare achterpad. De kabels lopen langs de buizen om de eigenschappen van het aluminium niet naar beneden te brengen. Omdat ook de kabelnokjes gevoelig zijn voor breuk zijn deze op het frame 'gelijmd' met speciale 'lijm'. Om dezelfde reden van makkelijke breuk hebben de aluminium Berlotti's ook geen van allen een nokje voor de voorderailleur. Een beugel hiervoor wordt standaard bijgeleverd. Ook de beugel voor fixatie van de zadelpen behoort tot de standaard uitrusting van elke aluminium Berlotti. Bijna alle maten zijn leverbaar. Heeft U een erg afwijkende maat neem dan even contact op met ons.

 Fotoimpressie :

Klik voor een fotoimpressie op :