Een offerte laten opstellen .......

Eindelijk is het dan zover : U heeft een van de verstandigste beslissingen in uw leven genomen (gezien de feiten was deze niet zo moeilijk te maken) en heeft besloten een offerte aan te vragen op onze boekhoudafdeling. U weet precies wat voor frame u wilt, wat voor afmontage, wat voor kleur en ga zo maar door....

Maar, één probleem : wij weten nog niet wat U wilt. De oplossing hiervoor is zeer eenvoudig. U maakt via e-mail aan ons bekent dat u graag een offerte zou willen gemaakt hebben. We sturen u dan een formulier met de gegevens die we nodig hebben. U vult dit formulier in en stuurt het terug naar ons. Binnen een afzienbare tijd krijgt U dan antwoord van ons.

Een offerte laten maken is uiteraard GRATIS. Mocht U na het laten maken van de offerte van mening zijn dat de opgegeven prijs te hoog is, kunt U natuurlijk altijd contact op nemen men ons of hier nog over te praten valt. U zult dan overigens wel de primeur hebben, want tot op heden heeft nog niemand ooit geklaagd over een gemaakte offerte !!

Een indicatie van de prijs kunt u ook nu 'live' via internet aanvragen. Klik hier voor een INDICATIE van de prijs.

 

Waarom we hebben gekozen voor het versturen van offerte's via e-mail :