Het zou toch te gek zijn dat wanneer je eindelijk de fiets van je dromen gevonden hebt (waarschijnlijk zal dit een Berlotti zijn) dat de manier van afmonteren of de te kiezen kleuren je niet bevallen. Belachelijk !!!! Dat vond ook die zuinige Brabantse veldrijder en dus was hij de grote voorstander van het "What you want is what you get"-project. Vrij vertaalt : Wat je wil is wat je krijgt.

Zoals U al heeft kunnen lezen kunt u verschillende voorvorken kiezen bij dit frame. Deze trend zetten we door in de afmontage. U heeft bij ons de keuze. We hebben veel groepen, wielen, sturen enz. op voorraad, maar mocht u toch nog iets aparts willen...... Dan zorgen wij daar gewoon voor !! Natuurlijk hebben ook wij voorkeuren van afmontage. Onze monteurs hebben meer ervaring met de ene groep dan de andere en kunnen daarom bij de ene groep meer garantie geven dan bij de andere. Let wel !!! de kwaliteit is bij elke soort afmontage is 100%. Dus effe voor de duidelijkheid : ook de onderdelen waar we minder ervaring mee hebben leveren we met hoge kwaliteit. Onze voorkeuren zijn in de loop der jaren ontstaan omdat een Berlotti mooier naar voren komt met een bepaalde groep en of bepaalde wielen. Onze klanten wilden bijna allemaal een bepaalde groep en op die manier krijgen we daar meer ervaring mee. Al onze monteurs zijn 100% vakmensen die allemaal aan wedstrijdwielrennen gedaan hebben of dat nog steeds doen. Ze weten precies wat voor hoge kwaliteit U van ons verwacht. Ook kunnen onze monteurs terugvallen op de technische ondersteuning van gerenommeerde merken. Onze voorkeuren (maar eigenlijk dus de voorkeuren van onze klanten) vind u hier Maar het moge duidelijk zijn : Wat jij wilt is wat jij krijgt !!

Dan nog iets...... Niet alleen onze frames zijn aantrekkelijk geprijsd. Ook de afmontage kan zeer goed concurreren met de fietsenhandelaar bij U in de buurt die net iets onder de adviesprijzen zit. We zitten bij Berlotti standaard zeer ver onder die adviesprijs. In het verleden hebben we meer gehandeld in onderdelen dan in frames of fietsen, dus we weten waar we moeten zijn !!!

 

Kiest u maar.....